ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ
 SKIN CARE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Speedex, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος , ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την στιγμή παράδοσης τους στην εταιρεία ταχυμεταφορών τα προϊόντα ταξιδεύουν επ ωφελεία και με ευθύνη του πελάτη.

Οι αλλαγές/επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας, γίνεται με μεταφορά του/των προϊόντος/προϊόντων που παραγγείλατε από την συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική εταιρία και παράδοση αυτού/αυτών σε εσάς επί του πεζοδρομίου οργανωμένου οικισμού.

Σε περίπτωση που η μεταφορά του προϊόντος πρέπει να γίνει σε δύσβατη περιοχή εκτός οικισμού ή η προσέγγιση του φορτηγού της μεταφορικής εταιρίας καθίσταται δυσχερής ή αδύνατη για οποιονδήποτε λόγο, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στα γραφεία της συνεργαζόμενης μεταφορικής ή στον πιο κοντινό προς τη διεύθυνση αποστολής τόπο (εντός οργανωμένου οικισμού), άλλως εάν ούτε αυτά καθίστανται δυνατά, τα προϊόντα θα παραδίδονται στον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση. Σε περίπτωση που η διεύθυνση παραλαβής των προϊόντων που δηλώσατε εμπίπτει σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6144170 κατά το στάδιο της καταχώρησης της παραγγελίας σας ή πριν από αυτό.

0