Εάν είστε ένας από τους πολλούς ανθρώπους που έχουν βαρεθεί να αντιμετωπίζουν την  ανεπιθύμητη τριχοφυια του σώματος τότε ίσως σκεφτείτε την αποτρίχωση με laser .Η αποτρίχωση με laser είναι δημοφιλής επιλογή γιατί είναι πιο αποτελεσματική από άλλες μεθόδους όπως το ξύρισμα , το κερί η τις μηχανές αποτρίχωσης. Στην κλινική μας χρησιμοποιούμε LASER ALEXANDRITE για να παρέχουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες. Το Laser είναι σχεδιασμένο για ευαίσθητο δέρμα αλλά και με την συσκευή ψύξης  που διαθέτει προστατεύει το δέρμα αλλά μειώνει και τον πόνο.

Ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία.
Μόνιμη μείωση τρίχας.
Μειώνει τις τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα.

Η αποτρίχωση με laser καταστρέφει αποτελεσματικά τον θύλακα της τρίχας ,αποτρέποντας την επανέκφυση του. Οι πιo συχνές περιοχές για θεραπεία περιλαμβάνουν τα πόδια , τις μασχάλες ,το μπικίνι και το άνω χείλος. Ωστόσο η αποτρίχωση με laser μπορεί να γίνει σχεδόν σε οποιαδήποτε περιοχή  του σώματος με εξαίρεση το βλέφαρο και  την γύρω περιοχή. Η διαδικασία είναι συνήθως καλά ανεκτή.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν ερεθισμό του δέρματος , όπως προσωρινή ερυθρότητα, κνησμό και πρήξιμο. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι φυσιολογικά και συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο πριν και μετά την θεραπεία για να αποφύγετε τυχόν αλλαγές στο χρώμα του δέρματος.
0