ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ
 SKIN CARE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας, το www.sanaskincare.gr/ διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.
    Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Εθνικής που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

  • Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Εθνική
    ΙΒΑΝ :  GR9501101070000010700839417    Δικαιουχος: . TΣΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  • Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν ολοκληρωθεί  εντός 3 εργασίμων ημερών η εταιρεία  έχει το δικαίωμα να ακυρώσει  την παραγγελία.
  • Με αντικαταβολή, πληρώνοντας στον courier με την παραλαβή , και αντίστοιχη χρέωση 2€
0