Είναι μια μορφή μεσοθεραπείας με την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες στο δέρμα με την μέθοδο μικροτραυματισμού  που δημιουργούνται απο τις μικροσκοπικές βελόνες μιας χρήσης  που έχει στην άκρη της ειδικής συσκευής.

Οι 16 λεπτές βελόνες διαπερνούν το δέρμα έως και 1900 φορές το δευτερόλεπτο .Ρυθμίζουμε την ταχύτητα αλλά και το βάθος που θα εισχωρήσουν οι βελόνες ,αναλόγως με την υπο θεραπεία περιοχή αλλα και τις ανάγκες του δέρματος.

Σε θαμπό και λιπαρό δέρμα
Σε φωτογηρασμένο δέρμα
Στην ακμή και στις ουλές ακμής
Σε διευρυμένους πόρους

Χρησιμοποιούμε ειδική  αναισθητική κρέμα 20 λεπτά πριν την θεραπεία και είναι εντελώς ανώδυνη.

Μετα την θεραπεία το πρόσωπο θα είναι κόκκινο , μπορεί όμως να μειωθεί με την βοήθεια της φωτοθεραπείας αλλά και με ενυδατική-καταπραϋντική μάσκα που  τοποθετούμε αμέσως μετά.

Η θεραπεία με DERMAPEN διαρκεί συνολικά 1 ώρα με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Μπορεί να γίνεται καθολη  την διάρκεια του χρόνου και μπορεί να εφαρμόζεται ανα 15ήμερο μέχρι 4 συνεδρίες.

Μπορεί να συνδυαστεί με HYDRAFACIAL πριν την θεραπεία, ενώ μετά την συνεδρία με μάσκα ενυδάτωσης και φωτοθεραπεία.

Το MICRONEEDLING υπερτερεί στην διαδικασία της ανάπλασης. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει την δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα έως και 100 φορές το δευτερόλεπτο  και έτσι πετυχαίνουμε καλύτερη ανάπλαση. Στην κλασική μεσοθεραπεία με την χρήση βελόνας οι ουσίες εισχωρούν πιο βαθιά σε σχέση με το MICRONEEDLING αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνουν τόσοι νυγμοί όσοι με το DERMAPEN με αποτέλεσμα η ανάπλαση του δέρματος να είναι μικρότερη.

0