Η Φωτοθεραπεία με φώς led αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα του δέρματος. Χρησιμοποιείται  μπλέ , κόκκινο και κίτρινο φώς για την απαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ακμή , ή ροδόχρους ακμή καθώς και για ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου. Η Φωτοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις θεραπείες του προσώπου σας.

Ενεργός Ακμή
Ροδόχρους Ακμή
Παραγωγή Κολλαγόνου
Περιστοματική Δερματίτιδα
Επούλωση Πληγών

Φωτοθεραπεία είναι η θεραπευτική χρήση του φυσικού φωτός. Αυτή η θεραπεία εκπέμπει συγκεκριμένα μήκη κύματος  φυσικού φωτός βαθιά στο δέρμα .Ανάλογα με το χρώμα , μπορεί να αύξηση την κυτταρική λειτουργία , να επιταχύνει την επούλωση να θεραπεύσει την ενεργό ακμή και να προωθήσει την παραγωγή κολλαγόνου. Για αυτό πολύ συχνά το συστήνουμε στις φλεγμονώδεις καταστάσεις αλλά και μετά από laser για να επιταχύνει την ανάρρωση.

Ακμή : χρησιμοποιούμε φωτοθεραπεία συνδυαστικά με χημικά peeling και διανοίξεις για την αντιμετώπιση της ακμής .Το μπλέ φώς ενεργοποιεί  τις χημικές ουσίες που παράγονται από το βακτήριο της ακμής οι οποίες με την σειρά τους προκαλούν μια χημική αντίδραση που καταστρέφει τα ίδια βακτήρια.
Ροδόχρους ακμή : Το κόκκινο φώς μπορεί να μειώσει την φλεγμονή του δέρματος απο την ροδόχρο ακμή .Σημείωση : Τα αγγειακά laser (IPL)  κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά για αυτη την πάθηση.
Αναζωογόνηση και αντιγήρανση  :Το κόκκινο φώς μπορεί να αυξήσει την κυτταρική λειτουργία που με την σειρά της προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο διεγείροντας μηχανισμούς για την επούλωση του δέρματος .Το κόκκινο φώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και μειώνει την φλεγμονή. Το μπλέ φώς μειώνει τα βακτήρια στην ακμή. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για ασθενείς που θέλουν να αποφύγουν τα απο του στόματος φάρμακα .

Η φωτοθεραπεία είναι η πιο ήπια μορφή ‘laser’ με μηδέν παρενέργειες. Στην πραγματικότητα δεν έχει χρόνο αποθεραπείας , αντιθέτως χρησιμοποιείται για να μειώσει τον χρόνο αυτό και για επιτάχυνση της επούλωσης μετά από διαδικασίες laser.

Ο χρόνος θεραπείας είναι στα 30 λεπτά, είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

0
    0
    Το καλάθι σου
    Το καλάθι σου είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα