Είναι ουσίες που εφαρμόζουμε στο δέρμα, για να επιταχύνουμε την φυσιολογική απολέπιση του δέρματος με ελεγχόμενο τρόπο ,ώστε νέο δέρμα να αναπτυχθεί στην  θέση αυτή.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο , ντεκολτέ , χέρια και ράχη. Τα επιφανειακά peeling μπορούν να εφαρμοστούν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ τα μεσαία και βαθιά peeling μόνο τους χειμερινούς μήνες.

Όχι .Μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ τσούξιμο ή κάψιμο για λίγα λεπτά , αναλόγως του τύπου peeling που θα επιλέξουμε για το δέρμα σας.

Όλα τα peelings χρειάζονται  περίπου 30-45 λεπτά. Καθαρίζουμε πρώτα την περιοχή και αφαιρούμε μακιγιάζ και λιπαρότητα .Αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητα του απολεπιστικού παράγοντα. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε το σωστό peeling για το δέρμα σας.

Οι τιμές ποικίλουν από 60€ -200€.

Γνωρίζατε οτι το χημικό peeling είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να απαλλαγείτε από την ακμή και τα μαύρα  στίγματα?
Το κύριο συστατικό για καταπολέμηση της ακμής είναι το Σαλικυλικό οξύ και μπορούμε να το εφαρμόζουμε κάθε 15  ημέρες.

Το εξειδικευμένο peeling για τις μελαγχρώσεις αλλά και για το μέλασμα που εφαρμόζουμε στην κλινική μας είναι το μεσαίου βάθους  peeling  mela peel με εξαιρετικό αποτέλεσμα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας .Συστήνονται απο 1 έως 3 φορές τον χρόνο.

Το peeling ρετινόλης είναι επιφανειακό και αυτο που προσφέρει είναι:
-Απολέπιση  του δέρματος
-Μειώνει τα μαύρα στίγματα και την ακμή
-Μειώνει την Μελάγχρωση
-Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
0