Το HYDRAFACIAL είναι μια συνολική φροντίδα της επιδερμίδας για καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα χωρίς ερεθισμούς. Αφαιρεί το σμήγμα αλλά δεν αφαιρεί τους κλειστούς και ανοιχτούς φαγέσωρες. Με τον βαθύ καθαρισμό γίνεται αφαίρεση των φαγεσώρων και το δέρμα είναι κόκκινο και ερεθισμένο

Το HYDRAFACIAL είναι εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

Η θεραπεία διαρκεί 30-40 λεπτά.

Μπορεί να γίνει σε όλους τους τύπους δέρματος με διαφορετικό πρωτόκολλο ανάλογα με την περίπτωση. Είναι ιδανική θεραπεία για ξηρό , θαμπό δέρμα  προσφέροντας του ενυδάτωση , αναζωογόνηση , αντιγήρανση και αντιοξειδωτική δράση. Επίσης είναι κατάλληλη θεραπεία για αντιμετώπιση λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής.

Καθαρό, λαμπερό και χωρίς ίχνος ερεθισμού. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας.

Με το Hydrafacial έχουμε ένα δέρμα καθαρό από σμήγμα και νεκρά κύτταρα ,λαμπερό με την χρήση αντιοξειδωτικών παραγόντων και ενυδατωμένο με την χρήση Υαλουρονικού οξέος και πεπτιδίων.
Με τον βαθύ καθαρισμό το δέρμα θα είναι κόκκινο και ερεθισμένο γιατί η κα Τσαχάκη θα χρησιμοποιήσει διάνοιξη και εξαγωγέα φαγεσώρων για να αφαιρέσει τους κλειστούς και ανοικτούς φαγέσωρες, τα γνωστά σε όλους μας μαύρα και άσπρα στίγματα .

Ένα δέρμα έντονα λιπαρό η ξηρό μπορεί να κάνει την θεραπεία με HYDRAFACIAL και κάθε μήνα. Ένα δέρμα κανονικό 3-4 φορές τον χρόνο.

0