Το Aqua Gold fine touch είναι μια συσκευή μικροεκχύσεων που χρησιμοποιεί χειρουργικές μικροβελόνες από επιχρυσωμένο χάλυβα 24 καρατίων για την έγχυση μικρών ποσοτήτων διαλύματος στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος. Το  Aqua Gold μέσα από μικροκανάλια μεταφέρουν το κοκτέιλ που έχουμε ετοιμάσει από υαλουρονικό οξύ , βιταμίνες, πεπτίδια ,αυξητικούς παράγοντες και botox.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια αλλά και γύρω από τα μάτια.

Αυτή η απλή διαδικασία αναζωογόνησης  του δέρματος αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές , ρυτίδες, διευρισμένους πόρους , θαμπάδα και υπερμελαγχρώσεις
Το Aqua Gold με κοκτέιλ βοτουλινικής τοξίνης (botox) και με υαλουρονικό οξύ αντιμετωπίζει την υπεριδρωσία και την υπερπαραγωγή σμήγματος.

Κάθε μικροβελόνα είναι πιο λεπτή από μία ανθρώπινη τρίχα , επομένως η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη. Για να εξαλείψουμε κάθε ενόχληση χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα 20 λεπτά πριν την εφαρμογή.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 ώρα μαζί με τον χρόνο της αναισθητικής κρέμας.

Είναι ένας πολύ δημοφιλής συνδυασμός υαλουρονικού οξέος με μικρές συγκεντρώσεις βοτουλινικής τοξίνης ( botox) για:
 να απαλύνουμε τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου
την βελτίωση τών γραμμών που εμφανίζονται στά μάγουλα από το χαμόγελο .
να μειώσουμε σε λιπαρά δέρματα την υπερπαραγωγή σμήγματος .
να μειώσουμε την υπεριδρωσία προσώπου .
Ξεκινάμε από τα πλεονεκτήματα :
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος
Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε δέρματος.
Είναι μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία.
Δεν υπάρχει χρόνος  αποθεραπείας , γεγονός που το καθιστά μία εξαιρετική περιποίηση προσώπου  ”της τελευταίας στιγμής” πριν απο μια ειδική εκδήλωση.
Κάνοντας την θεραπεία αυτή κάθε 6 μήνες θά έχουμε αύξηση του κολλαγόνου και αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος.
Μειονεκτήματα
Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν 6 μήνες.
Η θεραπεία δεν φέρνει δραματικά αποτελέσματα στις δυναμικές ρυτίδες και στην απώλεια όγκου.Σέ αυτές τις περιπτώσεις η βοτουλινική τοξίνη ( botox) και τα filers θα είναι πιό αποτελεσματικά.

Μπορεί να υπάρχει κάποια ερυθρότητα που εξαφανίζεται μέσα σε 1 ώρα περίπου και να φαίνεται λίγο ροζ για μερικές μέρες. Αποφεύγεται το πλύσιμο του προσώπου για τουλάχιστον 5 ώρες για να επιτρέψουμε στον ορό να δράσει .

Θα πρέπει να δείτε αποτέλεσμα όπως πιο φωτεινή επιδερμίδα, αυξημένη σφριγηλότητα και πιό λεία υφή δέρματος μετά από περίπου 2 εβδομάδες.Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 6 μήνες, ανάλογα με τα συστατικά που χρησιμοποιήθηκαν και πόσο καλά φροντίζετε το δέρμα σας μετά.
0